Hevosen omistaminen on mukavaa ja mielenkiintoista puuhaa! Hevoset ovat eläiminä kiehtovia. Niiden käyttäytymistä, sosiaalisia suhteita ja kouluttamista on kiinnostavaa seurata. Hevosista riittää juttua kavereiden kanssa ja hevosihmiset ovatkin omanlainen heimonsa.

Hevosia voi harrastaa vaikka ei haluaisi itse ratsastaa, ajaa tai kuluttaa aikaansa tallilla. Hevosten maailmassa pääsee kosketuksiin luonnon, eläinten ja historian kanssa. Niille, jotka haluavat jännitystä ja pelaamista sopii raviurheilu hyvin. Meillä ratsuhevosten maailmassa on enemmän pehmeitä arvoja. Hevosia käytetään urheilun lisäksi myös terapiaan ja hyvinvointiin. Hevonen tekee hyvää ihan kaikille!

Me olemme Suomen ensimmäinen ratsuhevosiin suuntautuva jättikimppa. Tämän yhteisön tavoitteena on tutustua Artun mukana nuoren suomenhevosen valloittavan maailmaan ja tehdä yhdessä hyvää!

Arttu kiertää tapahtumissa kertomassa hevosen elämästä. Yhdessä Artun omistajien eli Hyväntahtoisten, Hope-yhdistyksen ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa teemme isoja ja pieniä tekoja kuukausittain suomalaisten lasten ja vähäosaisten hyväksi!

Artun omistajana liityt omistajille tarkoitettuun yhteiseen facebook-ryhmään, jossa pääset etunenässä seuraamaan, vaikuttamaan ja ideoimaan toimintaa niin halutessasi.

Tervetuloa mukaan!

3